Prezentare video

Despre Noi

Trimis de VadimTodirascuAdmin la Mar, 04/15/2014 - 04:30

"Novas Banquet Hall" - Denumirea noii săli de banchet unde bogăţia şi luxul descoperă o nouă dimensiune. Novas în traducere din limba catalană înseamnă - nou. Ne-am deschis în luna iulie anul 2008. "Novas Banquet Hall" este unic, aici veţi găsi un nou nivel de lux şi rafinament, întotdeauna plin de surprize, pe care le puteţi vedea şi simţi în fiecare detaliu. Novas - este un complex de restaurante cu 3 nivele cu restaurant, sală de banchete, disco club și terasă spaţioasă.

La baza interiorului stă conceptul creării bunăstării absolute cu un farmec delicat, confort şi respectabilitate. Interiorul este uimitor prin asortarea detaliilor şi atmosfera deosebită. Luxul nu este un fetiş aici, dar un detaliu caracteristic.

Personalul

Avem o echipă de profesionişti cu o misiune importantă - de a vă crea o sărbătoare de neuitat. La dispoziţia dumneavoastră se află echipa care depune mereu eforturi pentru a menţine un nivel ridicat de profesionalism. Este o echipă de tineri, oameni creativi, de profesionişti în domeniu, cărora le place munca lor. Noi urmărim calitatea serviciilor oferite, niciodată nu experimentăm pe clienţi, oferim doar produse şi servicii verificate.

Noutăți

Încă nu există conținut creat pentru prima pagină.