Servicii

Banchet

Sala de banchet este una dintre direcţiile manifestaţiilor şi mai des folosite pentru nunţi, zile de naştere, aniversări, evenimente private şi corporative. Până în secolul al XIX-lea , cuvântul " banchet " se utiliza relativ rar, deoarece nu se organizau multe banchete. Printre aristocraţi s-a răspândit denumirea de „ospăţ de gală". Dar la sfârșitul secolului al XIX-lea banchetele au luat o amploare mai mare. Tot atunci s-a stabilit şi ora tradiţională a banchetului - orele 7-8 seara. În conformitate cu eticheta, oaspeţii stau la mese aranjate festiv.

Fourchette

Dacă v-aţi programat o prezentare ce ţine de aniversarea companiei, fourchette-ul este ceea de ce exact aveţi nevoie. Decenii la rând bucătarii şi-au perfecţionat abilităţile pentru prepararea snack-urilor, făcând din aceasta o artă, un standard de design culinar când capodoperele au fost create din produse ordinare.

Coffee Break

Coffee Break (pauza de cafea) - pauză pentru şedere plăcută şi comunicare în timpul negocierilor de afaceri, reuniuni, conferinţe şi seminare, precum şi alte evenimente speciale. Pe lângă toată gama de asortimente de ceai şi cafea, pauzele de cafea includ servirea ceaiului, copturi proaspete, cornişoare şi gogoaşe delicate care nu-i vor lăsa indiferenţi pe oaspeţii evenimentului. Angajaţii „ Novas Banquet Hall „ vor organiza un coffee break care va fi o parte armonioasă din scenariul evenimentului dumneavoastră, cu gustări delicioase şi servicii rapid la nivel profesional.

Catering și livrare

CATERING.  Cateringul presupune un şir de avantaje  datorită acestuia pot fi desfăşurate petreceri corporative, prezentări, petreceri de revelion, jubilee ale companiei, nunţi, serate de absolvire, diverse festivităţi oricând şi oriunde. Clientului i se livrează absolut totul: setul complet de echipament necesar pentru catering, articole de mobilier, veselă, chelneri, barmani, bucătari şi manageri. Mai mult decât atât, asemenea servicii de restaurant livrate pot avea cele mai diverse forme: bufet, suedez, coffee break (pauză de cafea), barbeque, recepţie, banchet şi cocktail bar.  Cateringul presupune prestarea unor servicii profesioniste, de calitate, rapide şi estetice, dar în special neobişnuite.
 

LIVRARE. Dacă vă preţuiți timpul, "Novas Banquet Hall" vä propune să apelati la un serviciu foarte comod-livrarea bucatelor. Comoditatea de care beneficiază clientul este evidentă- dacă aveţi o sărbătoare (oaspeţi), dar nu aveți timp ca să gătiţi acasă sau sunteţi obosit după o zi grea, vă propunem să comandați mâncarea, pentru ca aceasta să vă fie livrată. Oaspeții Dvs. vor fi placut surprinşi (apropo, nu este neapărat să le spuneţi că nu Dvs. uti pregătit o cină atât de delicioasă). Meniul propus vă va uimi prin asortimentul de bucate, fapt care ne permite să alcătuim un meniu individual sau tematic pentru fiecare client şi să impresionăm chiar şi cei mai sofisticaţi şi pretenţiosi gurmanzi, propunându-le bucate originale.